Komplex egészségfejlesztés a test-lélek-szellem egyensúlyában

A Kineziológia módszerével a tudatalattiban elraktározott traumák érzelmi hátterét oldjuk fel izomteszteléssel és speciális kineziológiai korrekciókkal.

A Kineziológia -A Holisztikus szemléletet képviseli, mely egybe vizsgálja a test, lélek, szellem harmóniáját. Célja, hogy beindítsa a szervezet öngyógyító képességeit. Ide tartoznak a különböző kineziológiai fizikai gyakorlatok, légzés technika, meridián pontok, étkezés és persze a lélekben található negatív érzelmi töltetek, azaz a probléma gyökerének beazonosítása, megszüntetése és újra keretezése.

A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő egészségfejlesztő rendszer, mely komplexen szemléli a test-lélek-szellem egyensúlyát. Célja a testünkben lerakódott jelenbeli és múltbeli stresszek oldása. Ez azért nagyon fontos mert ezek a blokkok láthatatlanul kihatnak mindennapi gondolatainkra, cselekedeteinkre, megküzdési stratégiáinkra. Egészen addig míg nem kerülnek kidolgozásra múltbeli traumáink negatívan hatnak a mindennapjainkat. Ezek által befolyásolva választunk problémás párkapcsolatokat, alakulnak ki evési problémák, alvási nehézségek, ezek miatt megyünk bele számunkra kedvezőtlen élethelyzetekbe. Ezen blokkok kidolgozatlanság és megoldatlansága miatt érezzük magunkat rosszul, nem találjuk a helyünket, jelennek meg testünkben különböző fizikai fájdalmak, betegségek. A különböző lelki, testi fájdalmak elnyomására pedig különböző negatív szokások, függőségek alakulhatnak ki.

A kineziológiai kezelés beszélgetéssel kezdődik, majd izomteszttel – ami teljesen fájdalommentes – feltárjuk a különböző konkrét elakadásokat, amiket átbeszélve szintén izom ’munkával’ és különböző stressz oldó technikákkal kidolgozzuk, majd újrakeretezzük, ’újra töltjük’ a pozitív megerősítéseket,megoldásokat.

 

Figyelmeztető nyilatkozat:

Lelked segítője vagyok, ha kéred! Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát, terápiát nem végzek. Prevenciós, alternatív tevékenységem semmilyen esetben nem helyettesíti a szakorvosi ellátást.

Mikor javasolt Kineziológushoz fordulni?

  • Bármilyen élethelyzetben való elakadáskor
  • Fájdalmak, betegségek megjelenésekor
  • Munkahelyi problémák megjelenésekor
  • Kapcsolatbeli nehézségek esetén
  • Alvási problémákban
  • Pánikkal kapcsolatos problémákban
  • Függőségek kezelésében
  • Testsúly problémákban
  • Önismeret, önbizalom hiány esetén

TALÁLKOZZUNK!

+36 70 600 1431

Amint időm engedi visszahívlak!