Mi jelenti a holisztikus életmódot?

A holisztikus életmód azt jelenti, hogy az ember az egészét, testét, lelkét és szellemét egységként kezeljük és törekszünk az egyensúlyra és harmóniára az életed minden területén. A különböző technikák segítségével együttes alkalmazásával, megkeressük elakadásaid gyökereit, feldolgozzuk az elfojtott érzelmeidet, emellett megkeressük azokat az alappilléreket, mint például az egészséges, örömteli táplálkozás, mozgás, hobbik amik töltenek, támogatnak Téged abban, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Mit jelent a kapcsolódó nevelés?

A kapcsolódás alapvető emberi szükségletünk. Minden ember, minden gyermek jónak születik. Mikor gyermekünk nehezen kezelhető, agresszív, ordít, hisztizik, önmagába fordul nem rossz, csupán nem tud megküzdeni egyedül a nehéz érzéseivel. Kapcsolódó Nevelés Oktatóként 5 egyszerű, minden helyzetben alkalmazható eszközt tanítok a szülőknek, szakembereknek, hogy hatékonyan segíthess Te is feldolgozni a gyermeket ért nehéz ingereket, élethelyzeteket, hogy újra szeretetteljesen, örömmel tudjon kapcsolódni a világhoz.

Mi a 'vezetett meditáció' és mire használják?

A vezetett meditáció egy módosult, ellazult tudatállapot, amely lehetővé teszi számodra, hogy mélyen ellazulj és befelé figyelj Önmagadba. Ezáltal olyan fontos részletekre, összefüggésekre látsz rá, melyek hétköznapi életed során, valamilyen oknál fogva elkerülik figyelmedet. Segítségével elengedheted azon múltbeli történéseidet, érzelmeidet, melyek negatívan befolyásolják jelenedet. Használjuk például a fájdalomcsillapításban, a stresszkezelésben, párkapcsolati, kapcsolati, munkahelyi nehézségekben.

Mi a kineziológia és hogyan működik?

A kineziológia egy olyan alternatív terápiás módszer, amely a testmozgás és az izmok vizsgálatán alapul. Az izmok reakcióit figyelik meg, és ezek segítségével feltárják a test, az elme és a lélek közötti egyensúlyhiányokat, majd ezeket harmonizálják.

Hogyan segíthet a holisztikus életmód az egészség javításában?

A holisztikus életmód az egészséget az élet minden területére kiterjeszti, például táplálkozásra, testmozgásra, stresszkezelésre és lelki egyensúlyra fókuszálva, így hozzájárulhat az egész test és lélek harmóniájának eléréséhez.

Hogyan tudjuk alkalmazni a kapcsolódó nevelést a gyermeknevelés során?

A kapcsolódó nevelés alapja 5 egyszerű eszköz: Páros meghallgatás, Sírás meghallhatás, Gyerekidő, Szelíd határszabás, Nevetés meghallgatás. Ezeket könnyedén elsajátíthatod és beépítheted a mindennapjaitokba, támogatva ezzel gyermeked és önmagad, önbizalmát, fejleszted az érzelmi intelligenciáját és őszinte, szeretetteljes, bizalmi kapcsolatok kialakítására tanítod vele gyermekedet. Ezzel a szemlélettel segíted gyermekedet, hogy kidolgozhassa a mindennapi érzelmeit, megelőzve ezzel a későbbi esetleges viselkedési problémákat. Segít különböző nehéz élethelyzetek, például válás, gyász, beszoktatás, szobatisztaság stb, szeretetteljes, trauma mentes kezelésében.

Milyen problémák kezelésére lehet hatékony a 'vezetett meditáció'?

A meditációt használhatják például a dohányzásról való leszokás, a fóbiák, a pánikrohamok, az alvászavarok,  és az étkezési zavarok kezelésére, valamint a stressz és szorongás enyhítésére.

Hogyan járul hozzá a kineziológia a test és az elme egyensúlyának helyreállításához?

A kineziológia segítségével feltérképezhetjük az izmok reakcióit és az energiapályák egyensúlyhiányait a testben. Ezáltal az egyensúlyzavarokat korrigálhatjuk, és segíthetünk az érzelmi, mentális és fizikai területeken egyaránt, így elősegítve az egész személy optimális állapotát.

TALÁLKOZZUNK!

+36 70 600 1431