Kapcsolódó Nevelés - Felszabadító megoldás gyermeknevelési nehézségeidre

Old meg gyermeknevelési nehézségeidet a Kapcsolódó Nevelés 5 egyszerű eszközével!

Talán már Te is észrevetted, hogy hosszútávon nem hoz eredményt a kiabálás, magyarázás, büntetés, jutalmazás, érzelmi zsarolás, mint hagyományos gyermeknevelési módszerek.

Talán Te is keresed a megoldást és hozod magaddal gyermekkorodból ezt a mintát és érzed, hogy mennyi fájdalmat okozott, mennyire kihat jelenlegi életedre is.

Ha új utat keresel, ahol vannak határok, szabályok, de nem tekintélyelvű elfojtáson alapszik a gyermeknevelés, A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

Támogasd gyermeked egészséges érzelmi, szellemi fejlődését, teremts nyugalmat a mindennapjaitokba a Kapcsolódó Neveléssel.

Miért sír, miért hisztizik? Miért dühös? Miért bánt másokat? Miért fél? Miért szorong? Miért vannak nehézségei az óvodában, iskolában? Miért nem fogad szót? Miért nem akar aludni, fogat mosni, fürdeni, tanulni? Ezerszer kell neki elmondani dolgokat mégsem csinálja, elfelejti, ellenáll? Iskolai, tanulási, viselkedési problémáitok vannak? Nehéz élethelyzetben vagytok, költözés, válás, haláleset, nehézségeivel kell megbirkóznotok?

Hogyan tudsz olyan szülő lenni, a nehéz helyzetekben is, mikor ’szakad a cérna’, aki mindig is szerettél volna lenni?

Hogyan tudod megszakítani az ártó hozott családi mintát?

Hogyan tudod megteremteni gyermekeiddel azt a mély, szeretetteljes kapcsolatot, amire mindig is vágytál?

Hogyan tudod jól kezelni a sírását, düh kitöréseit, beilleszkedési, szeparációs szorongásait, különböző nehézségeit, hogy megfelelően támogasd Őt érzelmeinek felismeréseiben, kezelésében, anélkül, hogy az elfojtással tovább mélyítenéd a problémáitokat, azt érezve, hogy egyre távolodtok egymástól? S hogyan tudsz Te is jól lenni, mikor összecsapnak fejed fölött a hullámok?

Úgy érzed, mindent is kipróbáltál már, kiolvastad az összes gyereknevelési könyvet, végig olvasod a gyereknevelési fórumokat mégsem jó, mégsem megy? Fáradt, kimerült, elkeseredett, tanácstalan vagy?

Szeretném, ha tudnád: Nem a TE HIBÁD! Nem a gyermeked hibája!

Tudom, hogy szülőként Te is a legjobbat szeretnéd gyermekednek, családodnak.

Ám néha a legnagyobb szeretetünk mellett is félre csúsznak a dolgok.

A Kapcsolódó Nevelés eszközeinek elsajátításával megérted az okokat, gyermeked működését, reakcióit és pontosan tudod majd, hogyan kezeld a mindennapi problémáitokat a gyakorlatban.

5 egyszerű eszköz, mellyel gyermeked leghatékonyabb segítője lehetsz.

A Kapcsolódó Neveléssel támogathatod, gyermeked, hogy egy Önmagát és másokat tiszteletben tartó, önbizalommal teli ember lehessen, aki kész kiállni Önmagért, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott életet élhessen.

Édesanyaként, Kapcsolódó Nevelés Oktatóként, Holisztikus Életmód Segítőként várlak szeretettel egy ítéletmentes, támogatással, megoldásokkal teli utazásra a kapcsolódó nevelés csodálatos eszközeivel.

 

Figyelmeztető nyilatkozat:

Lelked segítője vagyok, ha kéred! Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát, terápiát nem végzek. Prevenciós, alternatív tevékenységem semmilyen esetben nem helyettesíti a szakorvosi ellátást.

Mikor javasolt a kapcsolódó nevelés módszereit alkalmazni?

  • Gyermeknevelési nehézségek esetén
  • Bármilyen élethelyzetben való elakadáskor
  • Fájdalmak, betegségek megjelenésekor
  • Munkahelyi problémák megjelenésekor
  • Kapcsolatbeli nehézségek esetén
  • Alvási problémákban
  • Pánikkal kapcsolatos problémákban
  • Függőségek kezelésében
  • Testsúly problémákban
  • Önismeret, önbizalom hiány esetén

TALÁLKOZZUNK!

+36 70 600 1431

Amint időm engedi visszahívlak!